top of page

Utbildningstyper

Olika företag har olika behov. Vill du att vi kommer till er? Vill ni komma till oss? Eller passar det bättre att vi håller utbildningen online? De flesta utbildningar går att hålla helt digitalt, medan utbildningar med praktiska moment går att få som hybridutbildning där teorin sker online och det praktiska sker på plats.

Online-utbildningar

Bothniagruppens online-utbildningar håller lika hög kvalitet som våra klassrumsutbildningar.

Våra utbildare är lyhörda och kompetenta och alltid beredda att svara på dina eventuella frågor. Smidigast av allt – du behöver inte lämna kontoret eller hemmet.

Livestream

Utbildningen är lärarledd och sänds live. Du kan ställa frågor direkt och interagera med utbildaren. Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. 

Webbutbildning

Denna utbildning är förinspelad eller textbaserad och du väljer själv i vilken takt du vill göra utbildningen. Dyker det upp frågor längs vägen kan du givetvis kontakta oss eller utbildaren. Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling.

Hybridutbildning

Denna utbildning har en teoretisk del som sker som webbutbildning och en praktisk del som sker på plats, antingen hos er eller i lokaler som vi står för.

Online-utbildningar

På plats hos er

På plats

Om ni är flera på en arbetsplats som ska gå samma utbildning kan vi komma till er. Ni slipper slösa tid på att resa och kan smidigt kontrollera att alla berörda tar del av utbildningen. Om ni är i behov av flera utbildningar gör vi upp en skräddarsydd plan så att ni kan spara både tid och pengar.

 

Vi har hela Sverige som vår arbetsplats, så tveka inte att höra av dig oavsett var i landet ni befinner er.

Vi fixar lokalen

Om ni inte har möjlighet att ha utbildningen hos er kan vi fixa en lämplig lokal. Med jämna mellanrum håller vi även öppna utbildningar dit den som vill kan anmäla sig. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på LinkedIn för att hålla koll på vad som händer.

Vi fixa lokal

Känn dig trygg med Bothniagruppen

Logo ID06
Logo Falagrett
Logo godkänd utbildare inom arbetsmiljö

Kontakta oss för offertförfrågan:

info@bothniagruppen.se

bottom of page