top of page

Bothniagruppen har ny VD – Ronny Öman tillträdde i augusti

Sedan den 1 augusti i år har Bothniagruppen en ny VD. Ronny Öman kommer närmast från en statlig tjänst men har vid sidan av jobbat som konsult åt Bothniagruppen under ett antal år.


­– Vi är jätteglada att välkomna Ronny som ny VD på Bothnia gruppen, säger Linus Josefsson, tidigare VD. Bothniagruppen är på en utvecklingsresa och med Ronnys erfarenheter kommer vi att kunna göra vårt erbjudande ännu bättre.


Ronny Öman kommer närmast från en statlig tjänst och har innan det jobbat över tio år som kompetenscoach på Telia. Ronny har sina rötter i Norrbotten och har många idéer om hur han kan driva Bothniagruppen framåt.


– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Bothniagruppen på heltid, säger Ronny. Jag har jobbat mycket med personalutveckling och effektivisering och kommer att ta med mig mina erfarenheter in i företaget. Med en öppen dialog och en gemensam samsyn vill jag att vi ska bli bäst på att ge kunderna det de vill ha när de vill ha det.


Linus Josefsson är fortfarande delägare och styrelseledamot och kommer att fortsätta att jobba inom Bothniagruppen med fokus på affärsutveckling och tillväxt.


Ronny Öman tillträdde som VD den 1 augusti 2023.


För mer information, vänligen kontakta:

Ronny Öman, VD Bothniagruppen Telefon: 070-555 85 45 E-post: ronny@bothniagruppen.se

Webbplats: bothniagruppen.se


Om Bothniagruppen:

Bothniagruppen har hjärtat i Norrbotten men verkar över hela landet. Här hittar du alltid ett brett utbud av öppna kurser på orter runtom hela Sverige. Dessutom har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade online-utbildningar. Allt från kurser inom heta/brandfarliga arbeten till ledarskapsutbildningar och Excel-kurser.

Senaste inlägg

Visa alla

Ny kurs: AI på jobbet

Vi börjar nya året med att lansera en helt ny kurs. Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi nu utbildningen AI på jobbet. Denna kurs är en nödvändig tre timmar lång online-kurs som vi skrädda

Σχόλια


bottom of page