top of page

Utbildningsföretag etablerar sig i Västerbotten

Bothniagruppen stärker sin närvaro i Västerbotten med en ny etablering. Fredrik Sörvåg blir regionsansvarig och kommer att hjälpa Västerbottningarna att hitta rätt utbildningar framöver. Utbildningsföretaget har sitt huvudkontor i Luleå, man har även en filial i Haparanda och i Stockholm men verkar över hela Sverige. Nu är man även på plats i Västerbotten.


– Västerbotten är ett spännande område med stor utveckling. Vi har väntat på en möjlighet att etablera oss här och ser fram emot att erbjuda alla våra utbildningar – från ledarskaps- till säkerhetsutbildningar – till Västerbottens företagare, säger Linus Josefsson, VD på Bothniagruppen.


Bothniagruppen erbjuder flera olika typer av utbildningar, ofta riktade mot företag, kommuner och regioner. Man har som devis att alltid anlita utbildningskonsulter med hög kompetens och att alltid vara flexibla i fråga om plats och tillfälle.


– Det känns jättekul att vara med på den här resan. Att få ta Bothniagruppen till Västerbotten och presentera ett brett utbildningsutbud i min hemstad Umeå, och i hela regionen, säger Fredrik Sörvåg, regionsansvarig Västerbotten Bothniagruppen.


Sörvåg kommer närmast från en tjänst som kompetensutvecklare på Vakin. Bothniagruppen erbjuder utbildningar inom allt från första hjälpen till arbetsmiljö och säkerhet. Man är ackrediterade via ID06 och kan därför koppla certifikat direkt till ID06-kort. Fredrik Sörvåg är redan i arbete och ser fram emot att erbjuda kompetensutveckling över hela Västerbotten.


För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Sörvåg, regionsansvarig Västerbotten, Bothniagruppen

Telefon: 070-634 49 06

E-post: fredrik@bothniagruppen.se

Webbplats: bothniagruppen.se


Om Bothniagruppen:

Bothniagruppen har hjärtat i Norrbotten men verkar över hela landet. Här hittar du alltid ett brett utbud av öppna kurser på orter runtom hela Sverige. Dessutom har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade online-utbildningar. Allt från kurser inom heta/brandfarliga arbeten till ledarskapsutbildningar och Excel-kurser.

Senaste inlägg

Visa alla

Ny kurs: AI på jobbet

Vi börjar nya året med att lansera en helt ny kurs. Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi nu utbildningen AI på jobbet. Denna kurs är en nödvändig tre timmar lång online-kurs som vi skrädda

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page